Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g38g11kcal0.4g1.8g0.2g1.1g
Kalaliemikuutio 4.2g13kcal0.4g1.4g0.6g0g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g52g146kcal9.9g0g5.7g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g63g50kcal10.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana938g513kcal44.4g22.6g14.2g3.4g
Valittu annoskoko469g257kcal22.2g11.3g7.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna234g128kcal11.1g5.7g3.6g0.9g
Arvot/100g100g55kcal4.7g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115