Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1498g271kcal8.4g37.5g6g10.5g
Herkkusieni säilyke 500g85kcal10.5g1g1.5g12g
Sipuli (kuorittu)250g67kcal3.2g12g0.5g4.2g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.100g350kcal13.3g67.9g2.4g3.8g
Vesi1498g0kcal0g0g0g0g
Timjami 10g28kcal0.9g2.7g0.7g3.7g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi50g165kcal2.2g7.5g14g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 749g2231kcal139.1g18.7g179.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g6834kcal355.2g294.6g459.8g68.4g
Valittu annoskoko4680g3417kcal177.6g147.3g229.9g34.2g
Annoskoko puolitettuna2340g1709kcal88.8g73.7g115g17.1g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038