Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1200g217kcal6.7g30g4.8g8.4g
Peruna, keskikokoinen 60g1200g720kcal18g156g1.2g10.8g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g1200g1779kcal243.2g20.6g77.9g0g
Fetajuusto (Pirkka)600g1650kcal96g6g138g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)240g72kcal2.4g9.6g1g0.5g
Smetana, rasvaa n. 40 % 240g936kcal5.1g5.3g100.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g10747kcal742.8g455g647.4g39.4g
Valittu annoskoko4680g5373kcal371.4g227.5g323.7g19.7g
Annoskoko puolitettuna2340g2687kcal185.7g113.8g161.9g9.9g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772