Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 2025g610kcal19g103.3g4g40.5g
Naudan paistijauheliha, Pirkka1800g3024kcal360g0g180g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g450g1350kcal18g27g130.5g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)180g502kcal25.2g7.2g41.4g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g11094kcal850.2g296.6g712.6g88.6g
Valittu annoskoko4680g5547kcal425.1g148.3g356.3g44.3g
Annoskoko puolitettuna2340g2774kcal212.6g74.2g178.2g22.2g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242