Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty2303g6677kcal506.5g1036.1g36.8g0g
Oliiviöljy 203g1793kcal0g0g202.7g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Inkivääri, tuore, silputtu125g100kcal2.3g22.3g1g2.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1251g250kcal7.5g47.6g3.8g17.5g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g40g140kcal0.7g35.6g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 300g595kcal4.1g5.4g60.1g13.2g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g2.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Kaneli, jauhettu, annos 2g10g26kcal0.4g8g0.4g5.5g
Persilja 25g6.8kcal0.3g0.3g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g19560kcal1065.2g2367.4g614.6g103.4g
Valittu annoskoko4680g9780kcal532.6g1183.7g307.3g51.7g
Annoskoko puolitettuna2340g4890kcal266.3g591.9g153.7g25.9g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173903