Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 180g41kcal2.5g3.1g1.1g4.3g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g90g648kcal0.9g0.9g72g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 3510g1028kcal35.8g163.9g10.9g64.2g
Kuohukerma,valio,2dl900g3060kcal18g27g315g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g9554kcal114.4g389.8g798g137g
Valittu annoskoko4680g4777kcal57.2g194.9g399g68.5g
Annoskoko puolitettuna2340g2389kcal28.6g97.5g199.5g34.3g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768