Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 497g709kcal62.1g1.5g50.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka226g1988kcal0g0g225.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 881g3023kcal89.8g616.6g10.6g30.8g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17.1g0g0.2g
Sokeri 384g1559kcal0g383.6g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki452g253kcal38.4g22.6g0.9g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g452g800kcal0.9g44.3g0.9g0g
Mustikka1355g451kcal6.8g86.7g5.4g44.7g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)226g836kcal31.6g124.2g18.1g24.8g
Sokeri 163g660kcal0g162.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g20714kcal463.8g2918.2g625.4g201g
Valittu annoskoko4680g10357kcal231.9g1459.1g312.7g100.5g
Annoskoko puolitettuna2340g5179kcal116g729.6g156.4g50.3g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181956