Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g3353g4829kcal737.7g0g201.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl72g647kcal0g0g71.9g0g
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 29g80kcal3.1g11g0.9g7.6g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g599g719kcal13.8g28.7g59.9g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g599g659kcal13.8g24g59.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g13865kcal1536.8g127.4g787.6g15.2g
Valittu annoskoko4680g6933kcal768.4g63.7g393.8g7.6g
Annoskoko puolitettuna2340g3466kcal384.2g31.9g196.9g3.8g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691