Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1597g1789kcal351.4g0g47.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g359kcal0g0g39.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g411kcal12.2g83.9g1.4g4.2g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g40g2kcal0g0.2g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g40g30kcal1.8g5.2g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz140g144kcal1.3g33.7g0.1g1.7g
Sinappinen salaatinkastike pirkka60g198kcal5.6g4.7g19.8g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 2596g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g5993kcal752.6g275.2g219.4g19.8g
Valittu annoskoko4680g2997kcal376.3g137.6g109.7g9.9g
Annoskoko puolitettuna2340g1498kcal188.2g68.8g54.9g5g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859