Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 135g307kcal6.8g23.7g19g7.8g
Tomaatti 2250g512kcal12.6g77.6g6.7g31.5g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g900g90kcal9.9g9g1.8g9g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.4g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g630g1588kcal100.8g10.1g126g0g
Basilika, tuore450g180kcal13.9g22.5g3.6g17.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g5524kcal296.2g316g315.4g142.4g
Valittu annoskoko4680g2762kcal148.1g158g157.7g71.2g
Annoskoko puolitettuna2340g1381kcal74.1g79g78.9g35.6g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369059