Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 40g132kcal0.2g32.3g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix80g72kcal0.8g16.8g0.4g0g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore80g20kcal0g7.2g0g0.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2000g600kcal20g120g4g20g
Silakkafilee 2400g3449kcal384g0g213.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g8582kcal814.4g353.6g437g42.8g
Valittu annoskoko4680g4291kcal407.2g176.8g218.5g21.4g
Annoskoko puolitettuna2340g2146kcal203.6g88.4g109.3g10.7g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80092