Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa2000g2000kcal220g60g100g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml200g42kcal16.2g0g0.6g0.2g
Välipalakeksi, digestive 1080g4618kcal70g637.6g197.1g36g
Maitorahka, milbona (500g)180g122kcal22g7g0.4g0g
Margariini 80% keskiarvo180g1278kcal0.5g0.4g144g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.2g19kcal0.2g4.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g120g347kcal1.4g67.2g0g48g
Hermesetas-jauhe24g69kcal0.3g13.4g0g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9370g19629kcal881.2g1616.2g1065g187.6g
Valittu annoskoko4685g9815kcal440.6g808.1g532.5g93.8g
Annoskoko puolitettuna2343g4907kcal220.3g404.1g266.3g46.9g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.2g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111500