Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka187g153kcal6.4g35.5g1.9g1.9g
Palsternakka 534g340kcal2.7g63g2.1g24g
Porkkana 534g175kcal3.3g29.7g1.1g13.6g
Juuriselleri 267g84kcal3.3g12.3g0.5g8.3g
Peruna, keskikokoinen 60g801g481kcal12g104.2g0.8g7.2g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl534g160kcal24.6g10.2g1.6g8.5g
Sipuli (käsittelemätön)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)801g1870kcal90.6g4g156.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g534g1496kcal101.5g0g117.5g0g
Persilja 160g44kcal2.2g1.8g0.3g12.8g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g67g60kcal2g2.3g4.7g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9376g9870kcal504.2g551.6g574.6g162.6g
Valittu annoskoko4688g4935kcal252.1g275.8g287.3g81.3g
Annoskoko puolitettuna2344g2468kcal126.1g137.9g143.7g40.7g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566