Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha233g387kcal44.3g0g23.3g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Korppujauho 23g85kcal2.4g17.5g0.2g1.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)58g50kcal0.6g2g4.1g0g
Voileipäkinkku,snellman14g14kcal2.5g0.1g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Puolukka 70g27kcal0.3g4.8g0.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana938g1340kcal109g52g75g7g
Valittu annoskoko469g670kcal54.5g26g37.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna235g335kcal27.3g13g18.8g1.8g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.5g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514