Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g75g248kcal12g46.5g1.5g4.5g
Atria kevyt jauheliha175g298kcal33.2g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.7g7.7kcal0.3g0.5g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen175g58kcal5.8g8.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana938g1307kcal109.8g112.8g44.6g9.4g
Valittu annoskoko469g653kcal54.9g56.4g22.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna235g327kcal27.5g28.2g11.2g2.4g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130377