Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 305g979kcal81.8g0g73.1g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]61g206kcal7.3g0g22.6g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia44g65kcal7.4g0g3.9g0g
Juusto, mozzarella 26g68kcal4.9g0g5.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.7g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana938g2724kcal210.2g3g215g0.4g
Valittu annoskoko469g1362kcal105.1g1.5g107.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna235g681kcal52.6g0.8g53.8g0.1g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588