Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%233g396kcal46.6g0g23.3g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)38g76kcal1.5g13.3g1.1g0g
Korppujauho 15g53kcal1.5g10.9g0.2g0.8g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g117g157kcal3.5g4.5g14g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Puolukka 35g14kcal0.2g2.4g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana938g1484kcal114.6g62.4g84.2g3.4g
Valittu annoskoko469g742kcal57.3g31.2g42.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna235g371kcal28.7g15.6g21.1g0.9g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.7g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667