Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 307g56kcal1.7g7.7g1.2g2.2g
Paprika keltainen 35g11kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli88g264kcal3.2g4g26.3g0.1g
Oliiviöljy 12g109kcal0g0g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana938g891kcal11g29.6g80g6.8g
Valittu annoskoko469g445kcal5.5g14.8g40g3.4g
Annoskoko puolitettuna235g223kcal2.8g7.4g20g1.7g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.2g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716