Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore11g4.5kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.9g8.2kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sipuli, tuore79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)56g101kcal1g2g9.6g1.5g
Tomaatti, tuore90g18kcal0.5g3.4g0.3g1.3g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g225g785kcal26.3g163.1g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana938g1878kcal59.4g348.4g26.6g9.4g
Valittu annoskoko469g939kcal29.7g174.2g13.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna235g469kcal14.9g87.1g6.7g2.4g
Arvot/100g100g200kcal6.3g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760