J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Herne, pakaste (rainbow)163g138kcal9.8g24.4g0g5g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g2.5g5kcal0.1g0.6g0.3g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g63g69kcal1.9g2g6.3g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g3.8g0.9kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana939g561kcal27g83.8g13.4g12g
Valittu annoskoko470g281kcal13.5g41.9g6.7g6g
Annoskoko puolitettuna235g140kcal6.8g21g3.4g3g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637