Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g113g113kcal22.5g2.5g12.4g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Herkkusieni113g17kcal2.6g0.7g0.6g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)113g68kcal1.1g5.1g4.5g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli56g101kcal3.8g2.1g8.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana939g814kcal62.6g34g69g5.8g
Valittu annoskoko470g407kcal31.3g17g34.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna235g204kcal15.7g8.5g17.3g1.5g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522