Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2337g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix35g31kcal0.6g5.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi51g144kcal4.6g3.6g11.8g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 935g712kcal17.6g144.9g1.9g9.3g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Porkkana 234g76kcal1.4g13g0.5g6g
Selleri, annos 50g117g16kcal1.2g3.5g0g0g
Palsternakka 117g74kcal0.6g13.8g0.5g5.3g
Paistijauheliha 10%467g795kcal93.5g0g46.7g0g
Paprika, punainen117g30kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Persilja 47g13kcal0.6g0.5g0.1g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9380g3908kcal248.4g402.4g125g61.4g
Valittu annoskoko4690g1954kcal124.2g201.2g62.5g30.7g
Annoskoko puolitettuna2345g977kcal62.1g100.6g31.3g15.4g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619