Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g315kcal0g0g35g0g
Voi, 1 tl, 5 g35g256kcal0.4g0.4g28g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g88g298kcal17.5g0g25.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g700g196kcal4.2g41.6g1.4g17.5g
Kaali, valkokaali1750g369kcal21g59.5g3.5g36.7g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto438g1225kcal83.1g0g96.3g0g
Sipuli (kuorittu)245g66kcal3.2g11.8g0.5g4.2g
Jauheliha, sika-nauta 1400g3100kcal245g0g238g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9380g11649kcal748.8g226.6g856.2g116.8g
Valittu annoskoko4690g5825kcal374.4g113.3g428.1g58.4g
Annoskoko puolitettuna2345g2912kcal187.2g56.7g214.1g29.2g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158