Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha534g886kcal101.4g0g53.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2002g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)494g198kcal5.4g35.6g2.5g6.9g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g354g265kcal19.4g42.4g1.8g0g
Torino tumma proteiinipasta plus200g681kcal46g106.1g7.4g12g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g112g101kcal3.4g3.9g7.8g0.8g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g1001g601kcal16g120.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9392g5462kcal383.2g616.2g149.8g39.4g
Valittu annoskoko4696g2731kcal191.6g308.1g74.9g19.7g
Annoskoko puolitettuna2348g1365kcal95.8g154.1g37.5g9.9g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186196