Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g2567g1925kcal48.8g410.8g5.1g25.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g513g144kcal3.1g30.5g1g12.8g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g1155g2629kcal138.6g30g219.5g0g
Sipuli (kuorittu)257g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Lanttu 154g44kcal1.5g7.1g0.5g2.8g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g51g126kcal1.5g22.6g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9396g9876kcal393.6g1026.6g459.4g91.4g
Valittu annoskoko4698g4938kcal196.8g513.3g229.7g45.7g
Annoskoko puolitettuna2349g2469kcal98.4g256.7g114.9g22.9g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219