Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu1600g4800kcal65.6g64g480g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1200g770kcal38.4g57.8g42g0.1g
Katkarapu 640g438kcal92.4g0g7g0g
Sieni-sipulihakkelus 800g215kcal12g22.4g3.5g21.3g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 16g11kcal0.2g1.8g0.2g0.6g
Selleri, annos 50g400g56kcal4g12g0g0g
Tilli mauste18g3.1kcal0.3g0.2g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g24g41kcal1.9g7.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9397g12667kcal429.6g331.8g1066g44g
Valittu annoskoko4698g6334kcal214.8g165.9g533g22g
Annoskoko puolitettuna2349g3167kcal107.4g83g266.5g11g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636