Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 6.7g5.7kcal0.2g0.3g0.4g0g
Katkarapu, rainbow30g30kcal6.9g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tilli, tuore 1.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g78kcal14.6g1.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko47g39kcal7.3g0.8g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g20kcal3.7g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g82kcal15.5g1.7g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889