Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.2kcal0g0g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g8.3g5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.3g14kcal1.6g0g0.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g4.2g1.3kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g50kcal3.4g3.2g2.4g0.4g
Valittu annoskoko47g25kcal1.7g1.6g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g13kcal0.9g0.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g54kcal3.6g3.4g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177