Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g10g5.9kcal0.1g1.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Hirvikäristys10g15kcal2g0g0.6g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 3.9g4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g52kcal4.4g4.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko47g26kcal2.2g2.3g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g13kcal1.1g1.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g55kcal4.7g4.9g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799