Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 1g3.9kcal0g0.1g0.4g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g13g5.7kcal0.1g0.5g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g33g36kcal6.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g90kcal13g1.2g3g0g
Valittu annoskoko47g45kcal6.5g0.6g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna24g23kcal3.3g0.3g0.8g0g
Arvot/100g100g96kcal13.9g1.3g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184