Manhattanin Juustokakku ala Atia

Sulata kattilassa voi, lisää keksinmurut, sekoita, laita vuokaan.

Sekoita tuorejuusto, muna, 2/3 osaa sokerista ja vaniljasokeri, sekoita.

Kaada seos vuokaan ja pistä uuniin 190 asteeseen 20 min.
Sekoita smetana, loppu sokeri ja vaniljavaahto, kaada vuokaan, pistä uuniin 10 min.
Anna jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin.

Viimeiseksi kastike päälle!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g1.3g8.1kcal0g0g0.9g0g
Digestivekeksi (Lu), annos 400g4.4g20kcal0.3g3g0.7g0.2g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g8.7g15kcal0.7g0.5g1.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Ruokosokeri4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Smetana, Valio, hyla4.4g17kcal0.1g0.1g1.8g0g
Vaniljakastike (Vanhan ajan vanilja) (Valio), annos 100g4.4g8.8kcal0.2g0.5g0.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Mustikka metsä- 11g4.8kcal0.1g0.7g0.1g0.4g
Liivate 0.4g1.5kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g217kcal4.2g24.4g11g1.6g
Valittu annoskoko47g109kcal2.1g12.2g5.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna24g54kcal1.1g6.1g2.8g0.4g
Arvot/100g100g232kcal4.5g26g11.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217665