Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g5g12kcal0.6g0.9g0.8g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g7.1g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Lanttu 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Valio voi0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g45kcal1.6g4.4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko47g22kcal0.8g2.2g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g11kcal0.4g1.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g47kcal1.7g4.7g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484