Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g18g4.4kcal0.2g0.6g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3.6g0.4kcal0g0g0g0g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g3.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g14kcal0.4g2g0g1g
Valittu annoskoko47g7kcal0.2g1g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Arvot/100g100g15kcal0.4g2.1g0g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405913