Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 5.5g4.1kcal0.1g0.8g0g0.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 5.5g7.5kcal0.1g1.3g0.1g0.2g
Fenkoli, annos 100g5.5g1.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g2.7g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g37kcal1g5.4g1g1g
Valittu annoskoko47g18kcal0.5g2.7g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g9kcal0.3g1.4g0.3g0.3g
Arvot/100g100g39kcal1.1g5.7g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416094