Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g2.3g7.5kcal0.2g1.6g0g0.2g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g2.3g8.5kcal0.2g1.8g0.1g0.1g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan3.5g12kcal0.3g2.7g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.3g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkoviini kuiva 8.2g5.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g78kcal1.6g13g0.8g0.8g
Valittu annoskoko47g39kcal0.8g6.5g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna24g20kcal0.4g3.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.9g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275