Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty28g39kcal1.4g7.9g0.2g1g
Purjosipuli 3.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 8.4g25kcal1.8g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g134kcal6.6g16.8g4.4g2.4g
Valittu annoskoko47g67kcal3.3g8.4g2.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna24g34kcal1.7g4.2g1.1g0.6g
Arvot/100g100g142kcal7g17.9g4.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311