Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Selleri, annos 50g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Palsternakka 1.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Paistijauheliha 10%4.7g8kcal0.9g0g0.5g0g
Paprika, punainen1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g39kcal2.2g4g1.2g0.6g
Valittu annoskoko47g20kcal1.1g2g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g10kcal0.6g1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g41kcal2.3g4.2g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619