TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen8.3g12kcal1.6g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g4.2g6.3kcal0.7g0.2g0.3g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g61kcal5g2.2g3.2g0.6g
Valittu annoskoko47g31kcal2.5g1.1g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g15kcal1.3g0.6g0.8g0.2g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.3g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546