Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa16g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli, paistettu 3.1g3.2kcal0g0.2g0.3g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 7.8g23kcal1.4g0.1g2g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.9g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 7.8g11kcal1.5g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g111kcal7.2g2.4g8.2g0.6g
Valittu annoskoko47g55kcal3.6g1.2g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g28kcal1.8g0.6g2.1g0.2g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.5g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945