Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis21g23kcal4.6g0g0.6g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 5.8g4.4kcal0.3g0.8g0g0.1g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 4.2g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g60kcal10g1.8g1.2g0.6g
Valittu annoskoko47g30kcal5g0.9g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g15kcal2.5g0.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g64kcal10.6g1.9g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183