Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Voi 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2.4g7.8kcal0.7g0.2g0.5g0.7g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.7g1kcal0.1g0.1g0g0.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g17g60kcal4.7g0.3g4.5g0g
Vesi3.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g242kcal16g1.8g19.2g2.2g
Valittu annoskoko47g121kcal8g0.9g9.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna24g61kcal4g0.5g4.8g0.6g
Arvot/100g100g256kcal16.9g1.9g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120723