Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g10g15kcal2.3g0g0.6g0g
Rypsiöljy rainbow0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Parsakaali brokkoli 4.1g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Porkkana 4.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Hillosipuli, Rainbow1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%2.1g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g2.7g4.4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g0.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g59kcal5.8g2.2g2.6g0.6g
Valittu annoskoko47g29kcal2.9g1.1g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g15kcal1.5g0.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g62kcal6.1g2.3g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493