Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 11g1.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 6.6g9kcal0.2g1.6g0.1g0.2g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g3.8g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Paprika, punainen9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kurkku 10g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 3.8g14kcal0.8g0g1.2g0g
Auringonkukkaöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g81kcal3g4.8g5.2g1.4g
Valittu annoskoko47g41kcal1.5g2.4g2.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna24g20kcal0.8g1.2g1.3g0.4g
Arvot/100g100g86kcal3.2g5.1g5.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220381