Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha27g45kcal5.2g0g2.7g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 7.7g5kcal0.2g0.4g0.3g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g1.2g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)1.5g3.1kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.8g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g129kcal12.2g3.8g7g0.6g
Valittu annoskoko47g65kcal6.1g1.9g3.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g32kcal3.1g1g1.8g0.2g
Arvot/100g100g137kcal12.9g4g7.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905