Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 2.9g11kcal0.3g2.2g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 6.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha24g39kcal4.5g0g2.4g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g9g26kcal1.9g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g172kcal15.2g5g10.2g0.6g
Valittu annoskoko47g86kcal7.6g2.5g5.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g43kcal3.8g1.3g2.6g0.2g
Arvot/100g100g183kcal16.1g5.3g10.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233