Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Poronliha, paistettu 8g16kcal2g0g0.9g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g8.9g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.5g0.6kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g43kcal4.2g1.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko47g21kcal2.1g0.9g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g11kcal1.1g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g45kcal4.4g1.9g1.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305