Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper6.6g11kcal0.7g0.9g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punajuuri 6.6g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keitetty, suolaton 5.5g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g11g23kcal0.3g0.7g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g96kcal2.8g8.8g5.2g1g
Valittu annoskoko47g48kcal1.4g4.4g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g24kcal0.7g2.2g1.3g0.3g
Arvot/100g100g101kcal3g9.3g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492