Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai8.7g32kcal0.4g2.8g2.2g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste Arla Magre 17%2.2g6.1kcal0.6g0.1g0.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g129kcal6.4g7.6g8g1g
Valittu annoskoko47g64kcal3.2g3.8g4g0.5g
Annoskoko puolitettuna24g32kcal1.6g1.9g2g0.3g
Arvot/100g100g136kcal6.8g8g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249