Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus4.4g15kcal0.6g0g1.4g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g4.4g5.6kcal0.5g0.2g0.3g0g
Flora kevyt ruoka 7%2.2g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g4.4g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.8g11kcal1g0g0.8g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g18g65kcal0.8g5.4g4.4g0.6g
Juustoraaste Arla Magre 17%3.5g10kcal1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g229kcal8.2g12.2g16.2g1.2g
Valittu annoskoko47g114kcal4.1g6.1g8.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g57kcal2.1g3.1g4.1g0.3g
Arvot/100g100g241kcal8.6g12.9g17.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224