Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 28g32kcal6g0g0.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 3.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Punaviini 4.2g3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana95g84kcal12.4g2.4g1.6g0.6g
Valittu annoskoko47g42kcal6.2g1.2g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g21kcal3.1g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g89kcal13.1g2.5g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890